Aktualności

Kalkulator do wyceny tortów

4.06.2021

Nowy kalkulator do wyceny tortów, nad którym ostro ostatnio pracowaliśmy, jest już dostępny na platformie. Dzięki niemu wyliczysz ile tak naprawdę powinno kosztować Twoje słodkie dzieło, jeśli je sprzedajesz...

Czarny krem maślany

8.05.2021

Pokazuję mój autorski wypracowany przepis na uzyskanie mocno czarnego koloru kremu bez nadmiernego używania barwnika...

Krem maślany z mlekiem w proszku

8.05.2021

Na platformę szkoleniową wjechał nowy autorski kurs z wykonania kremu maślanego z mlekiem w proszku...

Biszkopt czekoladowy brownie

23.03.2021

W tym kursie nauczysz sie jak zrobić biszkopt czekoladowy brownie, który jest biszkoptem tłuszczowym i skradł serce nie jednej osoby...

Figurka króliczka z masy cukrowej

16.03.2021

W tym kursie pokażę Ci krok po kroku, jak zrobić figurkę króliczka z masy cukrowej do modelowania. Zobaczysz każdy etap jej powstawania oraz narzędzia, jakie będę używać w trakcie. Zobaczysz jak wymodelować tułów, łapki oraz głowę ze wszystkimi detalami...

Figurka pieska z masy cukrowej

2.03.2021

W tym kursie pokażę Ci krok po kroku, jak zrobić figurkę pieska z masy cukrowej do modelowania. Zobaczysz każdy etap jej powstawania oraz narzędzia, jakie będę używać w trakcie. Zobaczysz jak wymodelować tułów, łapki oraz pyszczek ze wszystkimi detalami...